Malatya Doğanşehir'de yol çalışmaları hız kesmiyor

22.04.2021 - 15:46, Güncelleme: 22.04.2021 - 16:19 3999+ kez okundu.

Malatya Doğanşehir'de yol çalışmaları hız kesmiyor

Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt beraberinde AK Parti Doğanşehir İlçe Başkan Yardımcısı Münür Akbaş ve Söğüt Mahalle Muhtarı Osman İlhan ile Söğüt mahallesinde arazi yol yapım çalışmalarını yerinde incelediler.

MALATYA (İGFA)- Doğanşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki arazi yollarında çalışmalara devam ediyor. Arazilerine gitmek isteyen vatandaşların zorluk çekmemeleri adına yol düzenlemesi yapan Doğanşehir Belediyesi takdir topladı. Söğüt Mahalle Muhtarı Osman İlhan, mahallerinde arazi yol yapımında Belediye Başkanı Durali Zelyurt’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini belirtti.   Belediye ekiplerinin Doğanşehir’in dört bir yanında özveri ile çalıştığını belirten Başkan Durali Zelyurt, "Vatandaşlarımızın arazilerine rahat bir şekilde ulaşım sağlaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Söğüt ve diğer mahallelerimizde arazi yollarımızda bazı yerlerde bozulan yolları onarıyoruz. Ayrıca arazi yollarının yapımına diğer mahallerimizde devam ediyoruz" dedi.