Malatya yeni yol akslarıyla donanıyor

GÜNDEM 01.06.2021 - 16:53, Güncelleme: 01.06.2021 - 16:53 2635+ kez okundu.

Malatya yeni yol akslarıyla donanıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fuar Merkezi alanındaki yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. MALATYA (İGFA)- Yapılan Fuar Merkezine ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanması amacıyla yeni yol açma çalışması başlattıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bu bölgede gerek beş bin kişilik kapalı spor salonu ve hemen yanında jimnastik salonumuz gerek gençlik karşılama merkezi hayata geçirilecek. Bu yatırımların hayata geçirilmesiyle birlikte bölgedeki yol akslarının da onlara uygun bir şekilde dizayn edilmesi gerekiyordu. Gelincik Tepesi alt merkeze bildiğiniz gibi 30 metrelik bir kuşak yoluyla Elazığ yoluna bağlanması oradan Kuzey Kuşak Yolu’na, hemen bir altında Kuzey Çevre Yolu’na bağlanması ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. O yola hemen dikey bağlantı noktasında Fuar Merkezi yolunun da bir taraftan kuşak yoluna bağlanması buradan da tekrar Elazığ Yolu’na bağlanarak çift akstan da ana artere bağlanması gerçekleştirilecektir. Yoğun ve hızlı bir çalışma içerisindeyiz" dedi.