Mamak potada yenilgisiz devam ediyor

03.09.2021 - 10:50, Güncelleme: 03.09.2021 - 10:50 1525+ kez okundu.

Mamak potada yenilgisiz devam ediyor

Mamak Belediyesi Memduh Öğet ve Yalçın Efe Anma Turnuvası'nın ikinci maçında OGM Ormanspor ile karşılaşan Mamak Belediyesi Basketbol Takımı rakibini 77-75 mağlup ederek turnuvada ikinci galibiyetini aldı. Çekişmeli geçen maçı sona ana kadar bırakmayan Yeşil-Beyazlılar turnuvanın son maçı bugün Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı ile yapacak. İyi bir ivme yakaladık Turnuvayı yenilgisiz tamamlamak istediklerini ifade eden Mamak Belediyesi Basketbol Takımı Baş Antrenörü Murat Dikmen, “Yenilenen kadromuzla iyi bir ivme yakaladık. Nitekim bu ivmenin meyvesi aldığımız başarılı sonuçlarla ortaya çıkıyor. Tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum” dedi.

İyi bir ivme yakaladık