Manisalı 6 badmintoncu Milli seçmelere katılacak

SPOR 10.07.2021 - 01:02, Güncelleme: 10.07.2021 - 08:59 1338+ kez okundu.

Manisalı 6 badmintoncu Milli seçmelere katılacak

Manisa Büyükşehir Belediyespor badminton takımı sporcuları; Ali Hamza Doğan, İsmail Samet Bülbül, Elif Kayılap, Hasibe Naz Karakafa, Burak Sağlam, Hamdi Alptuğ Çelikoğlu, 12-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 15 Yaş Altı Milli Takım seçmelerine katılıyor.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesporlu 6 badmintoncu, 12-16 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan 15 yaş altı Milli Takım Seçmelerine katılacak. Milli Takım seçmeleri öncesi hazırlıklarını tamamlayan sporcularımız, Tevfik Lav Spor Tesislerinde Yönetim Kurulu Üyesi Onur Baylan ve Kulüp Müdürü Salih Güler ile bir araya geldi. Badminton Antrenörü Hatice Tokmakçı, sporcuların 2018 ve 2019 yılları arasında Türkiye ikinciliği ve Türkiye üçüncülüğü dereceleri ile Milli Takım seçmelerine katılma hakkını elde ettiklerini dile getirdi. Tokmakçı,  Milli Takım Seçmelerinde başarılı olan sporcuların, ilk etapta uluslararası puan turnuvalarında mücadele edeceğini ve ardından da 2022 yılı Şubat ayında Finlandiya’da gerçekleştirilecek olan 15 yaş altı Avrupa Badminton Şampiyonasında yer alacaklarını ifade etti.