Manisa’nın üreticilerine ikinci gölet

GÜNDEM 02.06.2021 - 10:43, Güncelleme: 02.06.2021 - 10:43 2678+ kez okundu.

Manisa’nın üreticilerine ikinci gölet

Kırsal kalkınmanın sağlanması adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes'e bağlı Kızıldam Mahallesi'ne yeni bir HİS göleti daha kazandırmak için çalışmalara başladı. MANİSA (İGFA)- Kırsal mahallelerde tarım, hayvancılık ve üretim faaliyetlerini desteklemek amacıyla yatırımlarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçükbaş ve büyükbaş hayvancılığın yaygın olduğu mahallelerde yeni hayvan içme suyu göleti yapımlarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes'e bağlı Kızıldam Mahallesi'nde, geçtiğimiz günlerde yapım çalışmaları tamamlanan göletten sonra yeni bir hayvan içme suyu göleti daha kazandırmak için çalışmalara başladı. Kızıldam Mahallesi’ne yapılacak olan ikinci göletin tamamlanmasıyla birlikte, göletten hem yaban hayvanları hem de üreticilerin besi hayvanları faydalanacak.