Marmaris Belediyesi'nden Ramazan dayanışması

22.04.2021 - 15:59, Güncelleme: 22.04.2021 - 15:59 4075+ kez okundu.

Marmaris Belediyesi'nden Ramazan dayanışması

Marmaris Belediyesi, Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Her gün 3 çeşit sıcak yemek dağıtan Belediye, onlarca ailenin yüzünü güldürürken Başkan Oktay “Ramazan'ın ruhu olan paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikteliğin huzurunu yaşıyoruz” diye konuşuyor.

Yardımlaşma ve paylaşma duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında Marmaris Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Huzurevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeği dağıtımı bu yıl salgın nedeniyle Kapalı Spor Salonu bahçesinde kurulan stantlardan gerçekleştiriliyor. Marmaris Huzurevi Derneği işbirliği ile huzurevi mutfağında hazırlanan üç çeşit yemek, Ramazan ayı boyunca sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı günlerde 16.00 ve 18.00 saatleri arasında kaplarıyla birlikte gelen vatandaşlara sosyal mesafe kurallarına uygun olarak dağıtılıyor. Marmaris Belediyesi Huzurevi mutfağında pişirilen yemekler ihtiyaç sahibi birçok vatandaşın bütçesine katkı sağlıyor. Huzuru yaşıyoruz Dün gerçekleştirilen dağıtıma Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Huzurevi Derneği Başkanı Canan Adalıoğlu da katıldı. Bir süre yemek de dağıtan Oktay, vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi. “Huzurevimizde görevli aşçılarımız tarafından hazırlanan yemekleri Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ikram ediyoruz” diyen Başkan Oktay “Ramazan'ın ruhu olan paylaşmanın, dayanışmanın ve birlikteliğin huzurunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Huzuru yaşıyoruz