MASKİ’den Yeni Harmandalı Mahallesi'ne ziyaret

GÜNDEM 06.07.2021 - 18:01, Güncelleme: 06.07.2021 - 18:01 1494+ kez okundu.

MASKİ’den Yeni Harmandalı Mahallesi'ne ziyaret

MASKİ Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Şehzadeler ilçesine bağlı Yeni Harmandalı mahallesine ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı Veysel Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün hizmetlerinden memnun olduğunu belirtti.   Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, İlçe Hizmetleri Şube Müdürü Güray Coşkun ile birlikte Şehzadeler ilçesine bağlı Yeni Harmandalı mahallesine ziyaret gerçekleştirdi. Mahalle muhtarı Veysel Akkoyun ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Daire Başkanı Serpil Çakır, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, Başkan Ergün adına getirdiği hediyeleri Muhtar Akkoyun’a takdim etti. İstek ve taleplerin dinlendiği ziyarette, mahalle muhtarı Veysel Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün hizmet ve çalışmalarından memnun kaldığını belirtti. İletişim odaklı çalışmak sorunları kolayca çözüyor İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, “İl genelinde mahalle muhtarlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın hizmet ve yatırımlarımızdan memnun kaldığını görmek bizleri mutlu ediyor. Muhtarlarımızla iletişim odaklı çalışmak sorunları da kolayca çözüyor” dedi.

İletişim odaklı çalışmak sorunları kolayca çözüyor