Menderes'te 30 Ağustos coşkusu

31.08.2021 - 10:29, Güncelleme: 31.08.2021 - 10:29 1250+ kez okundu.

Menderes'te 30 Ağustos coşkusu

Menderes Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında zafer konvoyu ve tiyatro düzenlendi. Menderes Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıl dönümü zafer konvoyu ve çocuklara yönelik müzikal ile kutlandı. İlçenin dört bir yanını dolaşan konvoya Menderesliler yoğun ilgi gösterdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte vatandaşlar Türk bayraklarıyla zafer coşkusuna ortak oldu. Akşam Merkez Amfitiyatro’da gerçekleşen Pinokyo müzikaline ise çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Şan ve şerefle dolu bir tarih 99  yıl önce kazanılan zaferi ilk günkü heyecanla kutladıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı düzenlediğimiz konvoy ve çocuklarımıza yönelik etkinliğimiz ile kutladık. İlçemizin dört bir yanında zafer coşkumuza ortak olan tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Şan, şerefle dolu bir tarihin yazılmasında canını hiçe sayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Şan ve şerefle dolu bir tarih