Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı işçilerle buluştu

ALTYAPI 17.04.2021 - 13:15, Güncelleme: 17.04.2021 - 13:15 4096+ kez okundu.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı işçilerle buluştu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla’nın Ortaca ilçesinde bulunan şantiyede işçilerle bir araya geldi. Başkan Gürün, işçilerin yatırımları hakkında fikirlerini dinleyerek Ortaca’da yapılacak yeni projeler için öneriler aldı.

MUĞLA (İGFA) - Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir dizi incelemelerde bulunan ve yatırımları inceleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ortaca’da çalışan Büyükşehir Belediyesi işçileriyle bir araya geldi. Başkan Gürün, Ortaca’da Yol Şube, Yeşil Alanlar ve Bakım Onarım şantiyesinde işçilerle sohbet ederken, hizmetler kapsamında hayata geçirilebilecek projeleri, işçilerden sürekli olarak kendisine iletmelerini istedi.   Ortaca bölgesinde yapılan projeler hakkında da işçilerle görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, çalışanların yaptıkları işlerle ilgili bilgi alırken Ortaca’da bulunan yol, su ve sera atıkları hakkında yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.