Muğla Marmaris’te sezona danslı başlangıç

GÜNDEM 07.06.2021 - 16:50, Güncelleme: 07.06.2021 - 16:50 2753+ kez okundu.

Muğla Marmaris’te sezona danslı başlangıç

Türkiye Dans Federasyonu Kulüplerarası Türkiye Salsa 5. Etap Dans Yarışması; Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Dans ve Gençlik Spor Kulübü’nün destekleriyle Marmaris’te tamamlandı. Ata SEVGİ (AjansCANKA) - Türkiye Kulüplerarası Salsa Dans Yarışması’nda 741 dansçı show çiftler, solo kadınlar ve solo erkekler kategorilerinde performanslarını sergiledi. Otel müşterileri ve dansçı yakınlarıyla birlikte binden fazla kişinin tanık olduğu yarışmalar sırasında; havuz başı ve açık alanlara taşan workshop etkinlikleriyle, Brezilya’nın dünyaca ünlü Rio Karnavalını aratmayan renkli görüntüler oluştu. Yarışmalara Türkiye genelinden 31 spor kulübü katılım sağladı. Kadın yarışmacıların geneline göre uzun boyu ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken 20 yaşındaki İzmirli Melisa Akuş, katıldığı henüz ilk müsabaka olmasına rağmen; Türkiye ve dünya şampiyonlukları bulunan rakipleri arasında, çeyrek finale kadar yükselmeyi başardı. Dans hayatı öncesinde spor yaptığı ve şimdilerde de sporla dansı birlikte çalıştığını söyleyen Melisa Akuş, aynı zamanda üniversitede Sağlık bilimleri okuduğunu ve yakın zamanda çekimlerine başlanacak olan bir dizi filmde rolü olduğunu belirtti. https://www.youtube.com/watch?v=V4BR6ITOrZk