Muhittin Böcek'in ağabeyi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti

29.08.2021 - 16:13, Güncelleme: 29.08.2021 - 16:26 4401+ kez okundu.

Muhittin Böcek'in ağabeyi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in ağabeyi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ağabeyi Şadi Böcek, korona virüse yakalanarak hayatını kaybetti.  Başkan Böcek, Twitter hesabı üzerinden paylaşım yaparak ağabeyinin korona virüs sebebiyle yaşamını yitirdiğini duyurdu. Böcek, tweetinde şu ifadelere yer verdi: "Beraber büyüdüğüm, canımdan öte Ağabeyim Şadi Böcek'i Covid nedeniyle kaybettik. Canım ağabeyime Allah'tan rahmet, ailemize baş sağlığı diliyorum." Başkan Böcek de daha önce korona virüse yakalanarak, hastanede tedavi görmüştü.

Başkan Böcek de daha önce korona virüse yakalanarak, hastanede tedavi görmüştü.