Mustafa Kemal Atatürk sevdiği ezgilerle anıldı

14.11.2021 - 12:45, Güncelleme: 14.11.2021 - 12:45 1134+ kez okundu.

Mustafa Kemal Atatürk sevdiği ezgilerle anıldı

Odunpazarı Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83’üncü yıl dönümünde düzenlediği çeşitli etkinlik ve programlarla andı. Anma programları kapsamında, Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri” düzenledi. Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) gerçekleştirilen konsere, çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk’ün sevdiği şarkıların söylendiği 10 Kasım Atatürk’ü Anma Konserinde, duygulu dolu anlar yaşandı. Ergün Elibaş ve Gönül Onar’ın solistliğini yaptığı konserde, Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’ndan Ömer Burak Ünal, Atatürk ile ilgili bilinmeyen anekdotlar ve bilgiler verdi. Elibaş ve Onar’ın söylediği şarkılara, YKSM Halk Dansları Atölyesi eğitmeni Oktay Şahin’in yetiştirdiği öğrenciler ise zeybek oynayarak eşlik etti. Konserde ayıca Emek Koca Çınar Yaşam Merkezi’nden Ahmet Cengiz ve Halil Yılmaz Vardar Ovası adlı şarkıyı seslendirdi.