Rize'de okullarda dezenfekte çalışmaları yoğunlaştı

02.09.2021 - 10:01, Güncelleme: 02.09.2021 - 09:16 1579+ kez okundu.

Rize'de okullarda dezenfekte çalışmaları yoğunlaştı

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talebiyle Rize Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde okullarda COVID-19 tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmaları başlatıldı.

RİZE (İGFA) - Uyum eğitimi adı altında okul öncesi, 1. sınıflar ve 5. sınıflar 1 Eylül 2021 tarihi itibariyle eğitim başladı. Genel anlamda 6 Eylül 2021 Pazartesi günü itibariyle okullarımızda başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesi Rize’de kurumların işbirliğiyle salgın hastalıkla mücadele kapsamında çeşitli önlemler alınıyor. Rize Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından okullara yönelik başlatılan dezenfekte çalışmaları kapsamında öğrencilerin eğitim görecekleri okul binalarında temizlik ve havalandırma çalışmaları titizlikle yürütülerek sınıflar ve ortak kullanım alanlarında tedbirler alındı. İl merkezinde bulunan okullarda başlatılan dezenfekte çalışmaları sırasıyla tüm okullarda uygulanacağı öğrenildi.