Rize'de RİBEGEM coşkusu

GÜNDEM 04.06.2022 - 09:02, Güncelleme: 04.06.2022 - 09:02 1860+ kez okundu.

Rize'de RİBEGEM coşkusu

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM)’in 30 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında düzenlediği RİBEGEM Gençlik Festivali kapsamında Portakallık mahallesi sahilinde bulunan yeşil alanda açık hava sinema etkinliği düzenlendi.RİZE (İGFA) - Çanakkale Savaşı’nın anlatıldığı ‘Son  Mektup’ adlı filmin gösterildiği etkinliğe gençlerin ilgisi yoğun oldu. Alanın dolduran gençlerin oldukça mutlu oldukları ve etkinlikten memnun kaldıkları görüldü. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de gençlerle birlikte filmi izledi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de gençlerle birlikte filmi izledi.