'Sakarya bir başka' için başvurular sürüyor

10.06.2022 - 12:01, Güncelleme: 10.06.2022 - 12:44 1489+ kez okundu.

'Sakarya bir başka' için başvurular sürüyor

Sakarya’nın tarihi ve doğal dokusunun yanı sıra kültürel mirası ve sosyal yaşamını konu alan ve ulusal olarak bu yıl ikincisi düzenlenecek olan 'Sakarya Bir Başka' adlı yarışmaya, 20 Kasım tarihine kadar katılım sağlanabiliyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘2. Ulusal Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor. Sakarya’nın tarihi ve doğal güzellikleri ile kültürel mirası ve sosyal yaşamını konu alan yarışmaya başvurular sürerken, son başvuru tarihi olan 20 Kasım’a kadar yarışmaya katılım sağlanabilecek. Profesyonel ve amatör alanda tüm fotoğraf severlerin katılabileceği yarışmanın resmi sonuçları ve ödül töreni ise daha sonra açıklanacak. Detaylar http://www.sakaryabirbaska.com adresinde ‘2. Ulusal Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışmasında ödüller ise şöyle: Birincilik: 9.000 TL, İkincilik: 7.000 TL, Üçüncülük: 6.000 TL, Mansiyonlar (3 eser): 3.000 TL, Sergilemeler (En fazla 50 eser): 300 TL

Detaylar http://www.sakaryabirbaska.com adresinde

‘2. Ulusal Sakarya Bir Başka’ konulu fotoğraf yarışmasında ödüller ise şöyle: