Sakarya tarımda öncü olacak

04.04.2021 - 15:34, Güncelleme: 04.04.2021 - 15:34 4376+ kez okundu.

Sakarya tarımda öncü olacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı ilçesinde faaliyet gösteren 10K firmasını ziyaret ederek istiridye mantarı üretimi hakkında bilgiler aldı.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Akyazı’da faaliyet gösteren 10K firmasını ziyaret ederek istiridye mantarının üretimi konusunda bilgiler aldı. Mantar üretim tesisini ziyaret eden Başkan Yüce’ye Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve firma yetkilileri eşlik etti. Yetiştirilen mantarların hasat çalışmalarına da katılan Başkan Yüce, Sakarya’nın verimli topraklarının şehrin en büyük zenginliklerinden biri olduğunu ifade etti. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Yüce, tarımın beşiği olan Sakarya’nın topraklarının en güzel şekilde değerlendirildiğini görmek kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek; "Tarım alanında hayata geçirdiğimiz projelerimiz artarak devam edecek. Üreticilerimizle birlikte Sakarya’yı tarımda öncü bir hale getireceğiz" dedi.