Sarıçam Belediyesi rekor sayıda fide dağıttı

GÜNDEM 28.04.2021 - 15:12, Güncelleme: 28.04.2021 - 15:12 4052+ kez okundu.

Sarıçam Belediyesi rekor sayıda fide dağıttı

Sarıçam Belediyesi ilçede bu sene ikincisini gerçekleştirdiği fide dağıtımı ile yeni bir rekora daha imza attı. “Sarıçam Üretsin Fidesi Bizden Olsun” sloganıyla hayat geçirilen projede, 440 bin fide dağıtımı gerçekleştirildi.

Sarıçam Belediyesi ilçede bu sene ikincisini gerçekleştirdiği fide dağıtımı ile yeni bir rekora daha imza attı.  “Sarıçam Üretsin Fidesi Bizden Olsun” sloganıyla hayat geçirilen projede, 440 bin fide dağıtımı gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu fide dağıtımı ilçenin beş ayrı noktasında kurulan stantlarda gerçekleştirildi. Sarıçam Belediyesi Bahçesi, Beyceli Mahallesi Sağlık Ocağı Karşısı Bpet Petrol yanı, Geniş Yol üzeri Demir Market yanı, Dilek Atlığ Caddes Karadeniz Market yanı ve Osman Gazi Mahallesi Bilge Kaan Ortaokulu önü Pazar Yeri’nde belirlenen noktalarda gerçekleştirilen fide dağıtımında, yöreye uygun domates, biber ve patlıcan fidesi vatandaşlara dağıtıldı. Etkinlikte fide dağıtım stantlarını tek tek dolaşarak fide dağıtımı yapan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. “Amacımız ülke ekonomisine katkı sağlamak” Fide dağıtımının ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını ve yoğun ilgi gördüğünü belirten Başkan Uludağ amaçlarının Sarıçam’da yaşayan vatandaşların yerinde üretimle ülke ve aile ekonomilerine katkı sağlamak olduğunu belirtti.   Pandemi ile birlikte insanların kapanma süreçlerinde kendilerine yeni uğraş alanları aradığının altını çizen Başkan Uludağ dağıttıkları fidelerle insanların kendilerine mini hobi bahçeleri oluşturabileceklerini kaydetti. “Bu sene rekor sayıda fide dağıttık” Bu sene ilçede “Sarıçam Üretsin Fidesi Bizden Olsun”  sloganıyla ikincisini gerçekleştirdikleri fide dağıtımında rekor bir sayıya ulaştıklarını belirten Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti; “ Geçen seneye oranla dağıttığımız sayıyı bu sene yaklaşık üç katına çıkarttık. Bu yıl, 440 bin adet domates, biber ve patlıcandan oluşan fidelerimizin dağıtımını gerçekleştirerek yeni bir rekora daha imza attık. Her geçen yıl artan bir ilginin olduğu fide dağıtımımızı Sarıçam’da beş ayrı noktada vatandaşlarımıza dağıtarak isteyen herkesin bu sene fide almasını sağladık. ” diye konuştu.

“Amacımız ülke ekonomisine katkı sağlamak”
“Bu sene rekor sayıda fide dağıttık”