Soner Çetin’den zabıtaya övgü

05.09.2021 - 11:12, Güncelleme: 05.09.2021 - 12:19 1540+ kez okundu.

Soner Çetin’den zabıtaya övgü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, zabıta ekiplerinin çok ağır ve kutsal bir görev yaptığını belirterek, “Kanuna uyanlar sizleri severler ama uymayanların sizlerle arası iyi olmayabilir” dedi. Zabıtanın riskli bir görevi olduğunu kaydeden Başkan Soner Çetin, “Yeri geldiğinde cezalandırıyor yeri geldiğinde şefkatle yaklaşıyorsunuz” ifadesini kullandı. Zabıta teşkilatının kuruluşunun 195’inci yılı Çukurova Belediyesi’nde de kutlandı. Başkan Soner Çetin, Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek, kuruluş yıldönümünü kutladı ve başarılı çalışmalarından dolayı zabıta personeline teşekkür etti. Belediye denince insanın aklına ilk zabıta teşkilatı geldiğini kaydeden Başkan Soner Çetin, “Kanuna uygun davrananlar sizleri severler. Davranmayanların ise sizlerle araları iyi olmayabilir. Her türlü riski de barındıran bir göreviniz var. Ama sizler dimdik, layıkıyla görevinizi yapmaya, kanunu uygulamaya çalışıyorsunuz. Yeri geldiğinde cezalandırıyor yeri geldiğinde şefkatle yaklaşıyorsunuz. Garibanları düşünüyorsunuz, halkı rahatsız edenleri uyarıyorsunuz. Elinizden gelen önlemleri alıyorsunuz. Greviniz çok ağır. Ben genel anlamda hepinizden çok memnunum. Hepinizden Allah razı olsun” şeklinde konuştu. Başkan Soner Çetin, zabıta haftasının kutlu olmasını diledikten sonra Başkan Yardımcısı Selami Kandemir ve Zabıta Müdürü Kenan Özdemir ile tüm zabıta personelinin haftasını kutladı. Başkan Soner Çetin kutlamada zabıta personeli ile birlikte pasta kesti.