Taşdelen yine en başarılı belediye başkanı

GÜNDEM 28.04.2021 - 17:46, Güncelleme: 28.04.2021 - 17:46 3127+ kez okundu.

Taşdelen yine en başarılı belediye başkanı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yine Başkent Ankara'da en başarılı belediye başkanı seçildi.

SONAR'ın 1 Şubat - 15 Nisan tarihleri arasında 20 büyükşehirde  yaptığı "Belediye Başkanları Başarı Oranları" araştırmasında ilçe belediye başkanları arasında Genel Hizmetler ve Projelerde yüzde 70,6 ile en başarılı belediye başkanı oldu. Alper Taşdelen, 1 Kasım-27 Aralık tarihleri arasında yapılan araştırmada da hem Ankara'daki ilçe belediye başkanları hem de tüm belediye başkanları arasında en başarılı belediye başkanı seçilmişti.  Taşdelen, 2020 yılı içinde Çankayalılar tarafından iki kez "En Başarılı Belediye Başkanı" seçildiğini hatırlatarak,  “Bu başarı Çankayalıların, bu başarı tüm ekibindir” dedi. Taşdelen şöyle konuştu: "Türkiye'ye örnek olan projelerle, yaptığımız yatırımlar ve eserlerimizle, Çankayamızı zirveye taşıyoruz. Çankaya Belediyesi olarak halkımız için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Başarımızı gören, bizi yakından takip eden tüm Çankayalılara teşekkür ediyor ve yeniden söz veriyorum; daha çok çalışacak, 'Derman Belediyeciliği' modelimizle Çankayalıların gerçek ihtiyaç ve dertlerine derman olmaya devam edeceğiz."