Tecrübeli bürokrat Didim’de

SİYASET 07.08.2020 - 14:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 5604+ kez okundu.

Tecrübeli bürokrat Didim’de

Didim Kaymakamlığına başarılı bürokrat Halil Avşar atandı.

Açıklamalarda bulunan Didim Kaymakamı Halil Avşar, ’’30 Temmuz’da resmi olarak görevime başladım. İlk mesai günümün Kurban Bayram’ına gelmesi sebebiyle ilçede tatile gelen, alışveriş yapan vatandaşlara ve çarşı esnafına ziyaretler yaparak koronavirüs salgını dolayısıyla dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundum’’ dedi. An­ka­ra Üni­ver­si­te­si Hukuk Fa­kül­te­si’nden mezun olduktan sonra, İngil­te­re'de bir yıl sü­rey­le Uni­ver­sity of Exe­ter'de Kamu Yö­ne­ti­mi ala­nın­da mas­ter yaptıktan sonra aynı yıl, gir­di­ği Kay­ma­kam Aday­lı­ğı sı­na­vı­nı ka­za­na­rak İçel kay­ma­kam Adayı ola­rak gö­re­ve baş­la­yan Avşar Türkiye’nin birçok ilinde devletin önemli kademelerinde başarılı görevlere imza attı. Ayrıca beş yıl boyunca da Adana Altın Koza Film Festivali Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü. Didim Kay­ma­ka­mı­mız Halil Avşar’a gö­re­vin­de ba­şa­rı­lar di­le­riz.
Didim Kaymakamlığına başarılı bürokrat Halil Avşar atandı.