Turgutlu Belediyesi’nden Mustafa Kemal Mahallesi'nde asfalt hazırlığı

26.02.2021 - 09:40, Güncelleme: 26.02.2021 - 09:40 2025+ kez okundu.

Turgutlu Belediyesi’nden Mustafa Kemal Mahallesi'nde asfalt hazırlığı

Turgutlu Belediyesi ekipleri ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında iki noktada daha çocuk oyun gruplarının boyama çalışmaları tamamlanırken, Mustafa Kemal Mahallesinde asfalt hazırlık çalışmaları yapıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Mustafa Kemal Mahallesi Niğbolu Sokak ile Tarihi Demirciler Çarşısı Parkında yer alan çocuk oyun grubunun boyama çalışmalarını gerçekleştirdi. Yıldırım Mahallesi Muhtarlık Binası ve çevresi ekipler tarafından boyandı. Yeşil alan çalışmaları kapsamında Avşar Mahallesinde vatandaşların yoğunlukla kullandıkları alanda çim ekimi ekiplerce tamamlandı.

Arazi yolları ve mahallelerde asfalt çalışması öncesi hazırlıklarına aralıksız devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mustafa Kemal Mahallesi Simge Sokakta asfalt hazırlık çalışmalarını yürüttü. Kurtuluş Mahallesi Hatuniye Sokak, Ergenekon Mahallesi Kazım Karabekir Sokak ile Aşağı Bozkır Mahallesinde bordür ve parke tamiratları da ekipler tarafından gerçekleştirildi.  “Daha güzel bir Turgutlu için tüm ekiplerimiz ve tüm gücümüzle birlikte çalışıyoruz” diyen Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Parklarımızı ve çocuk oyun gruplarımızı hem bahara hazırlıyor hem de Turgutlumuza yakışır bir görünüme kavuşturuyoruz. Arazi yollarımızdaki asfalt hazırlık çalışmalarımıza bir yandan devam ederken eş zamanlı olarak mahallelerimizde de asfalt hazırlık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha güzel bir Turgutlu için tüm ekiplerimiz ve tüm gücümüzle birlikte çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.