Uludağ Sarıalan'da 'doğa' temizliği

07.06.2022 - 11:05, Güncelleme: 07.06.2022 - 11:20 2793+ kez okundu.

Uludağ Sarıalan'da 'doğa' temizliği

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Doğa Sporları Akademisi üyeleri, Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Uludağ Sarıalan’da çevre temizliği yaptı.

BURSA (İGFA) - Doğada yaşamı hobi haline getirebilmeyi hedefleyen Osmangazi Belediyesi Doğa Sporları Akademisi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla oluşturduğu farkındalık çalışmalarında, Uludağ Sarıalan bölgesinde gönüllülerin katılımıyla doğadaki çöpleri topladı. Zor şartlarda hayatta kalma yöntemleri bilen ve çevre bilinci olan bireyler yetiştiren akademi, Sarıalan'da gönüllü üyeleriyle birlikte doğaya atılan çöpleri tek tek toplayarka çevre mesajı verdi. Etkinlikte konuşan Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Tamer Balaban, en büyük hedeflerinin yeşili koruyarak gelecek nesillere aydınlık bir yarın bırakmak olduğunu kaydetti.

Bursa HABERİ