Yalova Belediyesi’nden 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel oyun

25.03.2021 - 13:58, Güncelleme: 25.03.2021 - 13:58 2034+ kez okundu.

Yalova Belediyesi’nden 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel oyun

Yalova Belediyesi 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla ‘Seni Unutmak İstemedim Ki’ adlı tiyatro oyununu online olarak Yalovalılar ile buluşturacak. Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu’nda 27 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek oyun; pandemi nedeniyle saat 17.30’dan itibaren Yalova Belediyesi YouTube kanalı (https://www.youtube.com/c/YalovaBelediyesi77) üzerinden canlı yayınlanarak, vatandaşlara ulaştırılacak.   Usta sanatçılar; Pelin Öztekin, Dost Elver, Ferdi Akarnur ve Kayra Şenocak’ın yer alacak. Oyunda; evli bir çiftin içine düştükleri durumun anlatılacağı oyunda; kadınların evlilikten beklentileri ve erkekler bu isteklerin ne kadarını doğru anlar sorularının cevapları oyunda esprili bir şekilde seyirciye aktarılacak. Kısacası sevginin gücüyle her engelin aşılabileceği tema olarak işlenecek. Pandemi süreci nedeniyle toplu gösterime kapalı olarak yapılacak olan tiyatro etkinliğinin canlı yayın linki 27 Mart Cumartesi günü Yalova Belediyesi sosyal medya hesaplarından vatandaşlara duyurulacak.