Osmangazi Belediyesi

Yalova Paşakent Mahallesi’nde kar etkili oldu

15.01.2021 - 14:08, Güncelleme: 15.01.2021 - 14:08 3292+ kez okundu.

Yalova Paşakent Mahallesi’nde kar etkili oldu

Yalova Belediyesi ekipleri, Paşakent Mahallesinde etkili olan kar yağışı öncesi ve sonrasında gereken önlemleri aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan veriler sonrası teyakkuza geçen Yalova Belediyesi ekipleri, şehrimizin yüksek noktasında yer alan Paşakent Mahallesinde yağan kar sonrasında küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi. Kar yağışı ile birlikte oluşan buzlanmaya karşı önlem olarak trafik akışının kolay bir şekilde sağlanabilmesi ve vatandaşların rahat yürüyebilmesi için ekipler tarafından ana arterler, sokaklar ve kaldırımlarda çalışma gerçekleştirdiler.

Yalova HABERİ