Yenimahalle 29 Ekim Cumhuriyet Kupası'na damga vurdu

31.10.2021 - 13:13, Güncelleme: 31.10.2021 - 13:13 1483+ kez okundu.

Yenimahalle 29 Ekim Cumhuriyet Kupası'na damga vurdu

Katıldığı turnuvalarda ilçenin adını gururla temsil eden Yenimahalle Belediyesi sporcuları, “29 Ekim MuayThai Cumhuriyet Kupası” turnuvasına damga vurdu. 19 Mayıs Spor Kompleksi Şefik Tetik Boks Salonu’nda düzenlenen 29 Ekim MuayThai Cumhuriyet Kupası müsabakalarına Antrenörler Faruk Çelikten ve Serdar Bal yönetiminde 14 sporcu ile katılan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, toplamda 9 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalyanın sahibi oldu. 14 sporcudan 14 madalya 200’ün üzerinde sporcunun mücadele ettiği 29 Ekim MuayThai Cumhuriyet Kupası müsabakalarında; büyük erkekler kategorisinde Erge Mert Doğan altın, Bekir Yüce bronz, alt genç kategorisinde İbrahim Mirkan Kılıç ve Seymen Efe Soyaslan altın, Kadir Çamurdaş ve Oğuzhan Demirel gümüş, Muhammet Emin Nurdinç bronz, üst genç kategorisinde Yaşar Tuğ altın, U23 kategorisinde Edanur Mercan, Simay Çamurdaş, Muhammet Konuralp Akpınar ve Ahmet Ertuğrul Akpınar altın, Tuğba Cuşkun bronz, minikler kategorisinde Zeynep Özcan altın madalya kazanarak Yenimahalle’nin adını gururla temsil etti. Sıkı çalışmanın meyvelerini topluyoruz Yenimahalle Belediyesi sporcularının yıl boyunca gösterdiği yoğun çabanın meyvelerini verdiğini belirten antrenörler Faruk Çelikten ve Serdar Bal, “Sporcularımız özellikle pandemi sürecini fırsata çevirerek yapılacak olan müsabakalara çok iyi hazırlandı. Onların fiziksel ve zihinsel gelişimi için her ayrıntıyı düşünüyor, disiplinli bir çalışma programı hazırlıyoruz. Bu süreçte yılmadan çalışan ve disiplini elden bırakmayarak Yenimahalle’ye gurur yaşatan tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz. Çok çalışarak kulübümüzün ismini turnuvalarda ve şampiyonlarda duyurmaya devam edeceğiz” dedi.

14 sporcudan 14 madalya

Sıkı çalışmanın meyvelerini topluyoruz