Yenişehir Belediyesi kültür sanat kurslarına kayıtlar başladı

SANAT 14.09.2021 - 15:26, Güncelleme: 14.09.2021 - 15:26 1759+ kez okundu.

Yenişehir Belediyesi kültür sanat kurslarına kayıtlar başladı

Mersin Yenişehir Belediyesinin düzenlediği kültür sanat kurslarına ön kayıtlar başladı. Tiyatrodan, klasik baleye, yogadan, halkoyunlarına ve enstrüman kurslarına kadar çeşitli dallarda kurslar verilecek. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde bulunan kurs merkezlerinde verilecek kültür ve sanat kurslarına ön kayıtlar başladı. Yetişkinler için tiyatro,  5-14 yaş arası çocuklar için drama kursları, klasik bale ve dans kurslarının da verileceği Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yoga, pilates ve zumba kursları da düzenlenecek.  Yine yetişkin ve gençlere yönelik halk oyunlarının yer alacağı kursların yanı sıra keman, gitar, bağlama, piyano ve bendir gibi enstrüman kursları da verilecek. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 0539 576 06 60 numaralı telefonu arayarak veya www.yenisehir.web.tr adresinden ön kayıt oluşturabilecek. Vatandaşlar aynı zamanda Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezine bizzat giderek de kurslara kayıt yaptırabilecek.