Yüreğir Belediyesi yangın bölgesine arazöz gönderdi

31.08.2021 - 12:13, Güncelleme: 31.08.2021 - 12:13 1335+ kez okundu.

Yüreğir Belediyesi yangın bölgesine arazöz gönderdi

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Ceyhan’ın Mercimek Mahallesi’nde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan depo yangını söndürme çalışmalarına, Temizlik İşlerine ait 2 arazözü görevlendirerek destek verdi. Ceyhan ilçesinde 30 bin ton mısır silajı balyasının bulunduğu depoda çıkan yangının söndürme çalışmalarına katkı sağlamak için Yüreğir Belediyesi Temizlik İşlerine ait 2 arazöz Başkan Kocaispir’in talimatı ile kısa sürede bölgeye ulaştı. Gece saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yangının söndürülmesi için ellerindeki imkanlarla seferber olduklarını belirten Başkan Kocaispir, “Ceyhan ilçemizin Mercimek Mahallesi'nde çıkan depo yangınına destek ekiplerimiz arazözlerimiz ile müdahale ediyorlar. Yangının en kısa zamanda kontrol altına alınması için elimizden geleni yapıyoruz.” ifadelerine yer verdi. Gece boyunca söndürme çalışmalarına destek veren Yüreğir Belediyesi ekipleri kontrol altına alınan bölgelerde soğutma işlemlerine devam ediyor.