Yüreğir Belediyesi zabıta ekipleri esnafa gül dağıttı

GÜNDEM 03.09.2021 - 18:36, Güncelleme: 03.09.2021 - 21:45 1508+ kez okundu.

Yüreğir Belediyesi zabıta ekipleri esnafa gül dağıttı

Yüreğir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan ‘Zabıta Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde esnafa gül dağıttı. Yüreğir Belediyesi Zabıta ekipleri, bu yıl 195. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Zabıta Teşkilatı ‘Zabıta Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Orhan Kemal Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlara gül dağıttı. ESNAF ÖNCE ŞAŞIRDI SONRA SEVİNDİ Zabıtaları ellerinde güllerle gören esnaf şaşkınlıklarını gizleyemedi. Her zaman görevleri gereği işyerlerini denetlemek için gelen zabıta ekiplerini bu kez çiçeklerle karşısında gören esnaf, ‘Zabıta Haftası’ olduğunu öğrenip gülü alınca mutlu oldu. Vatandaşların ve esnafın takdirini toplayan Yüreğir Belediyesi Zabıta ekipleri girdikleri işyerlerinde günün anlamına dair bilgiler de verdi. BAŞKAN KOCAİSPİR ZABITA HAFTASINI KUTLADI Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Yüreğir'imizin sağlığı, güveni ve huzuru için gece gündüz çalışan zabıta teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer vererek zabıta haftasını kutladı.

ESNAF ÖNCE ŞAŞIRDI SONRA SEVİNDİ

BAŞKAN KOCAİSPİR ZABITA HAFTASINI KUTLADI