Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na ziyaretler devam ediyor

Gündem 20.04.2024 - 21:20, Güncelleme: 20.04.2024 - 21:20 481 kez okundu.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na ziyaretler devam ediyor

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Eryaman 1. Etap Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Muzaffer Sönmez ve yönetimini kabul etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Eryaman 1. Etap Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Muzaffer Sönmez ve yönetimini kabul etti. Belediyeden yapılan açıklamada, "Belediye Başkanımız Sayın Erdal Beşikçioğlu Eryaman 1. Etap Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Sayın Muzaffer Sönmez ve yönetimini kabul etti. Sayın Beşikçioğlu, Eryaman yapı yönetimlerinin istek ve ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini, en kısa sürede ortak akılla sorunları çözüme kavuşturacaklarını söyledi" ifadelerine yer verildi.