Gölmarmara otogar bölgesinde yağmur suyu hattı çalışması

Altyapı 28.03.2024 - 17:34, Güncelleme: 28.03.2024 - 17:34 542 kez okundu.

Gölmarmara otogar bölgesinde yağmur suyu hattı çalışması

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Otogarı içerisinde yağmur suyu hattı çalışması yaptı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesi Otogarı içerisinde yağmur suyu hattı çalışması yaparak, bölgede yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara karşı önlem aldı.  Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalılara ihtiyaç duyulan altyapı hizmetlerini en etkili şekilde ulaştırmak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Gölmarmara ilçesi Otogarı içerisinde yağmur suyu hattı çalışması yaptı. Çalışma ile bölgede yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara karşı önlem alındı.

Manisa HABERİ