İzmit'te 23 Nisan etkinlikleri doğa yürüyüşü ile başladı

Gündem 21.04.2024 - 15:06, Güncelleme: 21.04.2024 - 15:06 400 kez okundu.

İzmit'te 23 Nisan etkinlikleri doğa yürüyüşü ile başladı

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında vatandaşları doğa ile buluşturduKOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi'nin 23 Nisan etkinlikleri doğa yürüyüşü ile başladı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri, doğa yürüyüşü ile başladı. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından Arpalık İhsaniye Köyü’nde gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda doğasever vatandaş katıldı. Yürüyüşten önce Arpalık İhsaniye Köyü Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Cemalettin Burgucu, doğaseverlere bölgenin tarihi hakkında bilgi verdi. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün faaliyetleri süreç içerisinde devam edecek.