Sölöz Mahallesi'nde halı saha yenilendi

15.01.2021 - 17:22, Güncelleme: 15.01.2021 - 17:22 3138+ kez okundu.

Sölöz Mahallesi'nde halı saha yenilendi

Orhangazi Sölöz Mahallesinde yaklaşık 15 sene önce yapılan halısaha zaman içerisinde zemini yırtılmış ve çevre koruma telleri kopmuş bir şekilde ömrünü tamamlamış. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi ile birlikte Yenisölöz mahallesine halısaha yenileme çalışmaları tamamlandı. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Sölöz Mahallemizde yıllar öncesinde yapılmış ve zaman içerisinde zemini ve telleri yıpranarak ömrünü yitirmiş ve kullanılmaz bir hale gelmiştir. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyemize Sölöz mahallemize yakışır bir şekilde halı sahanın yenilenmesi konusunda bir talebimiz olmuştu. Büyükşehir Belediye Ekiplerimiz tarafından yaklaşık 2 ay önce başlatılan yenileme çalışmalarını tamamladı. Birkaç hafta içerisinde soyunma odaları ve kafeterya da yenilenecek Sölöz mahallemizde bulunan halı sahanın zemini, tellerini yenilenmesi ve boyanması ile birlikte çevre düzenlemesini yenileme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir ekiplerimiz birkaç hafta içerisinde de soyunma odalarını ve kafeteryasını da yenilerek Sölöz mahallemizdeki halı sahayı modern bir hale getirdikten sonra vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Her mahallemize spor dalında yeni yatırımlar kazandırmak olduğunu ifade eden Başkan Aydın, Spor ile büyüyen nesiller yetiştirmek adına bizler üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. İlçe genelinde Spor alanında birçok halısaha inşaa ederek hizmete sunduk. Basketbol sahaları çalışmalarımız ise devam ediyor ve onlarında en kısa süre içerisinde bitirerek halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

Birkaç hafta içerisinde soyunma odaları ve kafeterya da yenilenecek