Aksaray Belediyesi borç yapılandırmaları için başvuruları almaya başladı

GÜNDEM 03.12.2020 - 17:59, Güncelleme: 03.12.2020 - 17:59 2393+ kez okundu.

Aksaray Belediyesi borç yapılandırmaları için başvuruları almaya başladı

Aksaray Belediyesi, 7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması kanununa göre emlak, çevre temizlik, ilan reklam ve diğer vergi harçlar ile su borcu olanlar için yapılandırma başlattı. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Herhangi bir nedenden dolayı bu zamana kadar belediyeye borçlarını ödeyememiş olan vatandaşlarımız Belediyemize gelerek borçlarını yapılandırabilirler” denildi. Yapılandırma işlemleri için başvuruların Aksaray Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde bizzat yapılması gerekiyor. Pandemiden dolayı sokağa çıkmak istemeyen vatandaşlar, www.aksaray.bel.tr adresi e-belediye sayfası üzerinden yapılandırma için online başvuru yapabilecek.   Yapılandırma için başvuruların 31.12.2020 tarihine kadar süreceği bildirildi. Yoğunluktan dolayı vatandaşların başvuru işlemlerini son güne bırakmamaları istendi.

Aksaray HABERİ