Başkan Akgün'den 23 Nisan mesajı

GÜNDEM 22.04.2021 - 10:15, Güncelleme: 22.04.2021 - 10:15 3543+ kez okundu.

Başkan Akgün'den 23 Nisan mesajı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ilişkin bir mesaj yayınladı.

Pandemi kapsamında alınan tedbirler nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bu yıl da alanlarda kutlanamadığını belirten Başkan Akgün’ün mesajı şu şekilde: “Büyük mücadeleler sonucunda tam 101 yıl önce bugün 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı ve millet egemenliği ilan edildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü geleceğimizin ışığı olan tüm dünya çocuklarına armağan etti. Bu anlamlı günü çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyorum. Çocuklarımız dünyanın aydınlık geleceği ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı emanetlerdir. Bizler bu emanetleri çağdaş ve aydınlık yolda ilerleyen bir nesil olarak yetiştirmeliyiz. Çocuklarımızı birlik ve beraberlik yolunda eğitimli, donanımlı ve özgür bireyler olarak büyütmeliyiz. Onlar bizlerin yarını, ülkemizin geleceğidir. Büyük Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği ilk ve tek çocuk bayramını ilk günden bu yana hala aynı coşku ile kutlamaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadelede emeği geçenleri saygı ve rahmetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101' inci yılını en içten dileklerimle kutluyor, milletimize sağlıklı günler diliyorum.”