Başkan Bilgin'den Özgür Tarım'a teşekkür belgesi

21.10.2021 - 10:17, Güncelleme: 21.10.2021 - 10:17 974+ kez okundu.

Başkan Bilgin'den Özgür Tarım'a teşekkür belgesi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Kuru meyve sektöründe ihracat birincisi olan ilçedeki Üzüm İşletmelerinden Özgür Tarım Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasını ziyaret ederek, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özgür'e teşekkür belgesi verdi. Başkan Bilgin, burada yaptığı açıklamada, "İhracat birincisi olmanızın yanı sıra, Saruhanlımızın ekonomisi, istihdamı ve tanıtımına sağladığınız katma değerden dolayı şahsım ve ilçem adına sizlere teşekkür eder, bundan sonraki ticari faaliyetlerinizde de başarılar dilerim. İşçisinden çiftçisine, esnafından sanayicisine kadar Saruhanlı'ya hizmet eden, bu topraklarda alın teri olan herkes bizim için değerlidir. Özgür Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özgür ise Başkan Bilgin'e teşekkür etti. Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Mustafa Arguz ile Özgür Tarım Genel Müdürü Halil Adalı'da hazır bulundu.