Trias

Sakarya'da Anne Sevgisi Coşkusu

04.10.2026 - 20:33, Güncelleme: 04.10.2026 - 20:33 106 kez okundu.
 

Sakarya'da Anne Sevgisi Coşkusu

Sakarya'nın sevilen sağlık üssü Medar Hastanesi, Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla göz kamaştıran bir etkinliğe imza attı. Başhekim Prof. Dr. Osman Köse'nin ev sahipliğinde gerçekleşen özel gün, kentin cemiyet hayatını ve çiçeği burnunda annelerini bir araya getirdi.Sakarya'nın sevilen sağlık üssü Medar Hastanesi, Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla göz kamaştıran bir etkinliğe imza attı. Başhekim Prof. Dr. Osman Köse'nin ev sahipliğinde gerçekleşen özel gün, kentin cemiyet hayatını ve çiçeği burnunda annelerini bir araya getirdi. Annelerin ve Anne Adaylarının İlgisi Tavan Yaptı Bebekleriyle olan o büyüleyici bağı kutlamak ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen programa Sakaryalı hanımlar adeta akın etti. Şıklıkları ve neşeleriyle salona renk katan anne ve anne adayları, bebek bakımından emzirmenin altın kurallarına kadar pek çok hayati bilgiyi uzmanlarından dinleme fırsatı buldu. Cemiyet Hayatı da Etkinlikteydi Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'nın da katılarak destek verdiği bu özel buluşmada, anne sütünün mucizevi etkileri ve emzirme sürecinin incelikleri konuşuldu. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen davetin sonunda konuklar memnuniyetlerini dile getirerek, "Hem çok keyifli hem de bebeklerimiz için son derece yararlı bilgilerle dolu muhteşem bir gün geçirdik" ifadelerini kullandılar. Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı

Sakarya'nın sevilen sağlık üssü Medar Hastanesi, Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla göz kamaştıran bir etkinliğe imza attı. Başhekim Prof. Dr. Osman Köse'nin ev sahipliğinde gerçekleşen özel gün, kentin cemiyet hayatını ve çiçeği burnunda annelerini bir araya getirdi.

Sakarya'nın sevilen sağlık üssü Medar Hastanesi, Dünya Emzirme Haftası dolayısıyla göz kamaştıran bir etkinliğe imza attı. Başhekim Prof. Dr. Osman Köse'nin ev sahipliğinde gerçekleşen özel gün, kentin cemiyet hayatını ve çiçeği burnunda annelerini bir araya getirdi.

Annelerin ve Anne Adaylarının İlgisi Tavan Yaptı

Bebekleriyle olan o büyüleyici bağı kutlamak ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen programa Sakaryalı hanımlar adeta akın etti. Şıklıkları ve neşeleriyle salona renk katan anne ve anne adayları, bebek bakımından emzirmenin altın kurallarına kadar pek çok hayati bilgiyi uzmanlarından dinleme fırsatı buldu.

Cemiyet Hayatı da Etkinlikteydi

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı'nın da katılarak destek verdiği bu özel buluşmada, anne sütünün mucizevi etkileri ve emzirme sürecinin incelikleri konuşuldu. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen davetin sonunda konuklar memnuniyetlerini dile getirerek, "Hem çok keyifli hem de bebeklerimiz için son derece yararlı bilgilerle dolu muhteşem bir gün geçirdik" ifadelerini kullandılar.

Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.