Başkan Erdem, Kültür Mahallesi’ndeydi

GÜNDEM 02.10.2021 - 10:33, Güncelleme: 02.10.2021 - 10:33 3238+ kez okundu.

Başkan Erdem, Kültür Mahallesi’ndeydi

“Başkan Burada” projesi kapsamında Kültür Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bölge halkının taleplerini dinledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem “Başkan Burada” buluşmalarına bu hafta Kültür Mahallesi’nde devam etti. Mahalle halkı ile bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bölgede incelemelerde bulundu. Kültür Mahalle Muhtarı Keziban Pehlivan’dan bölgenin sorunlarını ve hizmet taleplerini detaylı şekilde dinleyen Başkan Erdem, bölge halkının pazaryeri talebine de olumlu yanıt verdi. Bölgeye çok amaçlı bir pazaryeri kazandırmayı planladıklarını belirten Başkan Erdem, projeye otopark ve sosyal donatı alanlarını da ekleyeceklerini kaydetti. Yeni pazaryeri konusunun önümüzdeki yılın çalışmaları arasında yeralacağını ifade eden Başkan Erdem, bölgedeki kadınlarının dikiş kursunu da ziyaret ederek, kadınların taleplerine kulak verdi. Başkan Turgay Erdem Kültür Mahallesi incelemeleri sırasında bir vatandaşın şiir sürpriziyle de karşılaştı. Bölge sakini Cengiz Arın, Turgay Erdem’e kendisi için yazdığı şiiri okuyarak jest yaptı.