Başkan Gürün, Bodrum’da devam eden yatırımları inceledi

31.05.2021 - 18:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:12 2221+ kez okundu.

Başkan Gürün, Bodrum’da devam eden yatırımları inceledi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, açılışı için gün sayan Bodrum otogarı başta olmak üzere, çalışmaları devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi, Turgutreis Atıksu Arıtma Tesisi, Gümüşlük terfi merkezi ve diğer yatırımları yerinde inceledi. MUĞLA (İGFA)- Alt yapısından, otogarına kadar birçok konuda Bodrum’a yatırımlarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi, ilçede çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bodrum’da toplamda 748 Milyon TL’yi bulan yatırım çalışmalarını da yerinde inceledi. Başkan Gürün’ün incelemeleri sırasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kendisine eşlik ederken yapılan çalışmalar hakkında da yetkililerden bilgi aldı. BODRUM OTOGARI AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR Bodrum’daki ilk ziyaretini Bodrum otogarına yapan Başkan Gürün, otogarın son durumu hakkında bilgi aldı. Otogarın her bir noktasını tek tek gezen ve inceleyen Gürün, "Bodrum’da hizmete girecek olan otogarımızda bütün inşaat çalışmalarımız tamamlandı. İhale işlemlerinin de büyük kısmı sonuca ulaşırken birkaç şirketin yazıhanelerinin ihaleleri de en kısa sürede tamamlanacak. Eski yerle burayı mukayese ettiğimizde Bodrum’a yakışan bir otogar olmuş oldu” dedi. TURGUTREİS YAŞAM MERKEZİNİN YÜZDE 83’Ü TAMAMLANDI Otogar sonrası Turgutreis Yaşam Merkezini ziyaret eden Gürün, burada ilgili daire başkanı ve müteahhit firma yetkililerinden de bilgi aldı. Bodrum’a yakışan bir diğer projenin ise Turgutreis Yaşam Merkezinin olduğunu belirten Gürün, “Buradaki çalışmalarımız yüzde 83 oranında tamamlandı. Şuanda dış cephe çalışmaları devam ediyor. Aynı zamanda da saha düzenlemeleri de devam ediyor. En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı bitirip Bodrum’da yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

BODRUM OTOGARI AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

TURGUTREİS YAŞAM MERKEZİNİN YÜZDE 83’Ü TAMAMLANDI