Başkan Hülya Erdem, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

21.10.2021 - 13:39, Güncelleme: 21.10.2021 - 13:39 1255+ kez okundu.

Başkan Hülya Erdem, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü mesajı yayımladı. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Toplumların haber alma hakkını elde etmesi için her koşulda canla başla çalışan gazetecilerin özverili çalışmalarını takdir etmemek mümkün değildir.” Toplumun haber alma hakkının en önemli temsilcisi konumundaki basın sektörü çalışanlarının, büyük bir özveri ile gerçekleştirdikleri mesleklerinin yılın sadece bir gününde değil, her gün önemle hatırlanması gerektiğini belirtti. Bu vesileyle, yoğun mesai ve fedakârlıklarla mesleğini en iyi şekilde yerine getiren, ülkemizdeki bütün basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında kendilerine başarılar dilerim” dedi.