Başkan Hürriyet’in sözleri Sözcü’de manşet oldu

11.10.2021 - 14:30, Güncelleme: 11.10.2021 - 14:30 1776+ kez okundu.

Başkan Hürriyet’in sözleri Sözcü’de manşet oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in 2016 yılında prim borçlarına karşılık SGK’ya devredilen Belsa Plaza B Blok’un 18 Temmuz 2020 tarihindeki satışı ile ilgili sözleri ulusal basında da kendine yer buldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet basın toplantısında, 16 milyon liraya alınıp 5 yıl sonra 16,5 milyon lira değer biçilen ve yok pahasına satılan Belsa B Blok ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. “Dolar bile 5 yılda yüzde 217 artmışken, bu kadar düşük farkla satış araştırılmalıdır. İzmit’i sata sata bitiremediler, bu bina İzmit halkınındır ve İzmit halkına geri verilmelidir” ifadelerini kullanmıştı.  SÖZCÜ’DE MANŞET OLDU İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in bu ifadeleri üzerine konuyu haberleştiren Sözcü Gazetesi hazırladığı haberi manşetten verdi.  ‘Yazık Bu Milletin Parasına’ başlığıyla sunulan haberde Başkan Hürriyet’in, “Bu satışta büyük bir rant var. İptal edilmeli” sözlerine de yer verildi.

SÖZCÜ’DE MANŞET OLDU