Osmangazi Belediyesi

Çıkrıkçı’nın içme suyu deposu yenilendi

24.05.2022 - 12:38, Güncelleme: 24.05.2022 - 12:38 1523+ kez okundu.

Çıkrıkçı’nın içme suyu deposu yenilendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Çıkrıkçı Mahallesinde içme suyu deposunun bakım onarımını yaparak hanelere daha sağlıklı ve kesintisiz su ulaşmasını sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarının bakım onarım ve revziyon çalışmalarına devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Turgutlu’nun Çıkrıkçı Mahallesinde de içme suyu deposu baştan aşağıya yenilendi. İçme suyu deposunda dış cepheden, manevra odasına, yalıtım sisteminden fayans döşemelerine kadar birçok alan yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Himaye çiti ile de çevrilen depoya dışarıdan herhangi bir müdahale edilmesinin de önüne geçildi. “Mahallemiz yaşanabilir bir yer haline geldi” Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz, “Mahallemizde ileriye dönük yapılan yatırımlardan çok memnunuz. Hizmetleriyle mahallemizi daha yaşanabilir bir yer haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Mahallemizde bulunan içme suyu depomuzu baştan aşağıya yenilendi. Depomuzu eski haliyle kıyaslamak mümkün bile değil. Allah emeği geçenlerden razı olsun” dedi.

“Mahallemiz yaşanabilir bir yer haline geldi”