Esenyurt Belediyesi, ‘Tam Kapanma’ sürecinde de sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

15.05.2021 - 12:10, Güncelleme: 15.05.2021 - 12:17 2392+ kez okundu.

Esenyurt Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan 17 günlük ‘Tam Kapanma’ sürecinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. Ekipler, can dostlarımın hem beslenmesine yardımcı oluyor hem de sağlık sorunlarını gideriyor.

Esenyurt Belediyesi, Koronavirüsü ile mücadele kapsamında uygulanan 17 günlük ‘Tam Kapanma’ sürecinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor. Ekipler, can dostlarımızın hem beslenmesine yardımcı oluyor hem de sağlık sorunlarını gideriyor. Koronavirüs ile mücadele kapsamında 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00'e kadar sürecek tam kapanma döneminde kamu hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediyesi, sokak hayvanları için çalışmalarına devam ediyor. Tüm mahallelerdeki besleme alanlarının temizliğini de yapan ekipler, su ve mama dağıtımı gerçekleştiriyor. Hayvanların sağlık sorunlarıyla da ilgilenen ekiplerin çalışmaları sürüyor.