Esenyurt Belediyesi'nden, selden etkilenen vatandaşlara yardım

GÜNDEM 15.09.2021 - 17:19, Güncelleme: 15.09.2021 - 17:37 1479+ kez okundu.

Esenyurt Belediyesi'nden, selden etkilenen vatandaşlara yardım

Esenyurt Belediyesi, 11 Ağustos 2021 tarihinde etkili olan yağış sonrasında sel afetinin yaşandığı Sinop ve Kastamonu’ya, yaraların sarılması için yaşam malzemesi dolu bir tır yardım gönderdi. Batı Karadeniz’de 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yaraların sarılması için ülkenin dört bir yanından yardım seferberliği başladı. Sel felaketinin ardından harekete geçen Esenyurt Belediyesi, sel afetinin etkili olduğu Kastamonu ve Sinop’a, içerisinde gıda kolisi, hijyen kolisi ve çocuk bezi ile çocuk kıyafetlerinin bulunduğu bir tır yardım gönderdi. Üzerinde “ESENYURT’TAN SİNOP VE KASTAMONU’YA KARDEŞLİK TAŞIYOR, TÜM ZORLUKLARI DAYANIŞMAYLA AŞIYORUZ” yazılı tır, selden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.