Trias

Bursa’da 700 Yıllık Fetih Ruhu Marşlarla Yaşatılıyor

Kültür 09.08.2026 - 20:06, Güncelleme: 09.08.2026 - 20:24 649 kez okundu.
 

Bursa’da 700 Yıllık Fetih Ruhu Marşlarla Yaşatılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın fethinin 700’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği organizasyonlarla fetih ruhunu yaşatmaya devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın fethinin 700’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği organizasyonlarla fetih ruhunu yaşatmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonuyla planlanan ‘Fethin 700. Yılı Mehter Konserleri’, vatandaşları fetih coşkusuna ortak ediyor. Sergilerden sempozyumlara, söyleşilerden gösterilere, şenliklerden konserlere uzanan zengin etkinlik takvimiyle fetih sevincini şehrin dört bir yanına taşıyan Büyükşehir Belediyesi, her salı, perşembe ve cumartesi günleri Gazi Orhan Parkı’nda, cuma günü ise Saltanat Kapı’da vatandaşları tarihi marşlarla buluşturuyor. Program kapsamında Bursa Kılıç Kalkan Ekibi, Büyükşehir Belediye Bandosu ile Çocuk Boru ve Trampet Takımı da düzenledikleri gösterilerle, 7’den 70’e her yaştan vatandaşın beğenisini topladı. Tarihi atmosferde marşları hep bir ağızdan söyleyen ve gösterileri alkışlarıyla takdir eden vatandaşlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. ‘Fethin 700. Yılı Mehter Konserleri’, 28 Ağustos tarihine kadar her salı, perşembe ve cumartesi günleri Gazi Orhan Parkı’nda, her cuma ise Saltanat Kapı’da saat 18:00’de vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.   Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın fethinin 700’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği organizasyonlarla fetih ruhunu yaşatmaya devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın fethinin 700’üncü yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği organizasyonlarla fetih ruhunu yaşatmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonuyla planlanan ‘Fethin 700. Yılı Mehter Konserleri’, vatandaşları fetih coşkusuna ortak ediyor.

Sergilerden sempozyumlara, söyleşilerden gösterilere, şenliklerden konserlere uzanan zengin etkinlik takvimiyle fetih sevincini şehrin dört bir yanına taşıyan Büyükşehir Belediyesi, her salı, perşembe ve cumartesi günleri Gazi Orhan Parkı’nda, cuma günü ise Saltanat Kapı’da vatandaşları tarihi marşlarla buluşturuyor.

Program kapsamında Bursa Kılıç Kalkan Ekibi, Büyükşehir Belediye Bandosu ile Çocuk Boru ve Trampet Takımı da düzenledikleri gösterilerle, 7’den 70’e her yaştan vatandaşın beğenisini topladı. Tarihi atmosferde marşları hep bir ağızdan söyleyen ve gösterileri alkışlarıyla takdir eden vatandaşlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

‘Fethin 700. Yılı Mehter Konserleri’, 28 Ağustos tarihine kadar her salı, perşembe ve cumartesi günleri Gazi Orhan Parkı’nda, her cuma ise Saltanat Kapı’da saat 18:00’de vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.

 

Kaynak: (KAHA) Kapsül Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.