Osmangazi Belediyesi

İlk hasat Başkan İmamoğlu'ndan

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2019 - 21:36, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 2975+ kez okundu.

İlk hasat Başkan İmamoğlu'ndan

Büyükçekmece’de çiftçilerin hasat şenliğine katıldık. İstanbul’da tarımsal üretim yapan mahallelerimiz bizim en kıymetli yerlerimiz. Bu alanları korumak ve geliştirmek için çalışmalara başlıyoruz. Ürününüz bol, hasadınız bereketli olsun.

Büyükçekmece'nin Güzelce Köyü'nde düzenlenen hasat şenliğine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na , Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün eşlik etti.