Işıksu’dan berber ve kuaförleri mutlu eden haber

05.05.2020 - 10:52, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 4244+ kez okundu.

Işıksu’dan berber ve kuaförleri mutlu eden haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 11 Mayıs’ta berber ve kuaförlerin dükkânlarını açabilecekleri açıklamasının ardından esnafı sevindiren haber Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’dan geldi. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Işıksu, ilçedeki 632 esnafın dezenfekte ve maske ihtiyacını karşılayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın salgınla mücadele kapsamında açıkladığı yeni kararlar arasında berber ve kuaförlerin 11 Mayıs’ta işbaşı yapacakları yer alıyordu. Kararın ardından Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’dan Adapazarı’ndaki berber ve kuaför esnaflarını sevindiren haber geldi. Kararı sosyal medya hesaplarından duyuran Başkan Mutlu Işıksu, “Berber ve kuaför esnafı, çok kıymetli Adapazarlı hemşehrilerimiz 11 Mayıs'ta bismillah diyecek. Sevinçlerine ortak olacağız elbette ancak tedbirli olmaya da devam edeceğiz. Dükkanlarının dezenfekte işlemi ve maskeleri bizden. Adapazarı’nı çok seviyoruz ve birlikte başaracağız.” dedi.