Osmangazi Belediyesi

Sokağa çıkma yasağında tüm duraklar temizlendi

10.05.2020 - 15:00, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3394+ kez okundu.

Sokağa çıkma yasağında tüm duraklar temizlendi

Eskişehirlilere güvenli, konforlu ve hijyenik ulaşım imkanı sağlamak için çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağında rutin olarak gerçekleştirdiği durak temizlik çalışmalarını bu hafta sonu da gerçekleştirdi.

Korona Salgını ile Mücadele Eylem Planı kapsamında toplu taşıma araçlarında hijyen çalışmalarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı duraklarda da düzenlik dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağında belirlenen tüm hatlarda temizlik çalışması gerçekleştiren ESTRAM ekipleri, rayların temizliği için de hidrostatik vakumlu araçtan faydalanıyor. Temizlik ile ilgili sorun yaşanılan durakların Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları aracılığı ile kendilerine iletebileceğini belirten yetkililer, düzenli temizlik çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.
ifade ettiler.