Malkara Belediyesinden kuaförlere hijyen paketi desteği

11.05.2020 - 16:41, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3131+ kez okundu.

Malkara Belediyesinden kuaförlere hijyen paketi desteği

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile Koronavirüs salgınının etkileri gözetilerek belirlenecek kurallara uyulması kaydıyla 11 Mayıs'ta açılmasına karar verilen berber, kuaför ve güzellik salonları için harekete geçen Malkara Belediyesi, zor zamanlar yaşayan esnafın en büyük destekçisi olmaya devam ediyor.

Esnafların açılış öncesi iş yerlerinde dezenfekte çalışması yapan Malkara Belediyesi, esnaf için hijyen paketi de hazırladı.   Zor zamanlar yaşayan Malkara esnafının her zaman yanında olacaklarını belirterek hijyen paketlerini teslim eden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Esnaf dostu bir belediyeyiz ve bu zor günlerde esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bilindiği üzere berber ve kuaförlerimiz açılıyor. İlçemiz sınırları içinde hizmet veren berber kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte çalışmalarımızı yapmıştık. Bugünde bu açılış sürecine esnafımızın adapte olabilmeleri ve acil ihtiyaçlarını giderebilmeleri için hazırladığımız hijyen setimizi kendilerine dağıtıyoruz. Beklediğimiz güzel günlere tedbiri elden bırakmadan, birlik, beraberlik ve dayanışma ile kavuşacağız. Her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
için hijyen paketi de hazırladı.