Osmangazi Belediyesi

Başkan Taban’dan çocuklara moral çikolatası

13.05.2020 - 16:45, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 3527+ kez okundu.

Başkan Taban’dan çocuklara moral çikolatası

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı devam ederken, kontrollü normalleşme planına göre 0-14 yaş arası çocuklar bugün, 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarıya çıktı. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 40 gün aranın ardından sokağa çıkan çocuklara çikolata hediye etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağı devam ederken, kontrollü normalleşme planına göre 0-14 yaş arası çocuklar bugün, 11.00 ile 15.00 saatleri arasında dışarıya çıktı.  İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 40 gün aranın ardından sokağa çıkan çocuklara çikolata hediye etti.  COVİD-19 tedbirleri kapsamında 4 Nisan tarihinden bu yana sokağa çıkma yasağı bulunan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar, getirilen serbestlik ile bugün 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkıp doyasıya eğlendiler. Anne ve babaları ile birlikte sokağa çıkan çocuklar, sokaklarda gezip, parklarda eğlenirken güneşli havanın tadını çıkardılar.