Malatya Büyükşehir Belediyesi çocukları yalnız bırakmadı

13.05.2020 - 17:41, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 4507+ kez okundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi çocukları yalnız bırakmadı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma izni kullanan çocuklar için müzikli etkinlik yaparak çocukları eğlendirdi.

MABESEM Ekipleri tarafından Sümerpark’ta düzenlenen etkinlikle çocuklar doyasıya eğlendi. Koronavirus dolayısıyla 4 Nisan’dan bu yana sokağa çıkma kısıtlamasına tabi tutulan 20 yaş altı içerinde 0-14 yaş grubundaki çocuklar, 4 saatlik sokağa çıkma izinlerini kullandı. Aileleriyle parklara akın eden çocukları Büyükşehir Belediyesi yalnız bırakmadı. MABESEM ekiplerinin gitar dinletisine katılan çocuklar gönüllerince eğlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, etkinliğin bir bölümüne katılarak çocuklara Battalgazi çizgi roman kitabını hediye etti.